onsdag 22. februar 2012

Van Staal + Penn international 975csld

Sitter i Fiskeutstyrsbutikken jeg jobber i (Fiskeriet) i bygdøy alle og kikker på noe av utstyret vi har, og tenkte at jeg skulle skrive litt om noe av det vi har.

Dette er to sneller laget for tøffe tak. Van Staal snellene er både er elsket og hatet. De er veldig simple i konstruksjonen og skiller seg derfor veldig ut fra andre sneller i  sin prisklasse. De koster fra 7-900USD.


De kommer med og uten bøyle. Det fine med snellene er at de så og si er 100%vedlikeholdsfrie og er nesten "indestructible". Bremsen er kraftig og silkemyk. De er fettet opp med samme fett som brukes på tannhjulene i stridsvogner, dette gjør dem nokså seige å sveive på, men rust kan man se langt etter:)
Disse snellene blir ofte brukt av folk som flyter rundt i vannet med våtdrakt og fisker etter striped bass og er veldig populære i USA. Tollef har en VS 150 med bøyle som han har brukt tre sesonger og vi er utrolige fornøyde med denne!
Penn international 975csld er også en tøff liten sak.Den er kanskje litt liten til kveitefiske, men er også en pålitelig snelle som krever lite vedlikehold. Til lettere fiske er denne et veldig godt alternativ til ambassadeur og andre lignende sneller.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar