tirsdag 21. februar 2012

Goodsaker

Vi er alltid på jakt etter havfiskebelter og hansker.


Personlig synes jeg det er veldig vanskelig å finne gode et godt havfiskebelte, eller "kopp" i Norge. Store belter er som regel langt mer behagelige enn små, men er slitsomme å måtte ha på seg hele tiden og det blir fort et tiltak å ta det på når man først har fått på fisk, samtidig som det er et ordentlig ork å ha det på seg hele dagen. De små beltene, eller koppene man får tak i her til lands er sjeldent godt foret med dempende stoff i bakkant og er fryktelige ubehagelige å bruke.
Som regel vil man aldri ha behov for et havfiskebelte i Norge, men når man for eksempel er på skreifiske og får flere hundre kilo skrei om dagen vil et bra belte gjøre fisketuren langt mer komfortabelt.

Dette beltet er fra Hots, og er et skikkelig kvalitets belte. Det har 2cm med EVA foring i bakkant, noe som gjør det meget behagelig å bruke, det er laget i aluminium som ikke bare gjør det lett,  men også sterkt. Metall pinnen kan dras lett ut om man ikke bruker stang med kryssbutt. Jeg synes beltet ser helt rått ut og gleder meg til å bruke det på Sørøya og i sommer.




Hanskene er fra Fisherman og jeg liker dem veldig godt. De gir et godt grep og kommer til å bli brukt masse i sommer.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar