torsdag 2. februar 2012

Planleggingen er i gang!

I år som tidligere blir det solid sommertur på gutta i teamet. Dette er en tradisjon som har fult oss i snart 7 år.  Dessverre er teamet halvvert. Det blir etter all sannsynlighet kun Thor og Peter som farter nordover i sommer, Carla og Tollef er det mye usikkerhet med. Carla med eksamen og evt. svømming og Tollef med studier. Etter mye frem og tilbake er det liten tvil om at her må det handles raskt for at det hele skal bli noe av. Rekognisering innenfor de forskjellige campene rundt om i Tromsøområdene viser en ekstrem pågang, og det hele begynner å lukte laksefiske. De aller fleste er fullbooket mens noen kun har enkeltdager med ledig båt. Får bare håpe at vi ikke er svermet av båter der ute. Noe av opplevelsen i nord er dette å føle at du er på øde grunn!

Etter lokalhjelp av gode bekjente ligger det an til at jeg og Peter tar bil oppover rundt 5. Juni fra Oslo. Vi kjører dermed nordover i retning Tromsø og et område rundt Karlsøy. Dette er midt i smørøyet i forhold til kveitefiske. Yttersia er en kort gåtur med båt og skulle det blåse opp kan det alltids fiskes i roligere områder i nœrheten. Vi sikter på en hjemreise rundt 20. Juni. Med enkel hoderegning kan dette gi oss to uker med målbevisst kveitesatsning.

Det er fortsatt en viss usikkerhet over båt og bosted, men hvis ting går etter planen får vi leid oss en 18 fots åpen båt med 50 hk. Når det gjelder hytte sikter vi etter lokale som har leiemuligheter, ettersom alle fiskeoperasjoner virker å vœre fullbooket. Går det gjennom med hytte og båt kan dette bli en fantastisk tur der kveitefiske står i høysetet, noe vi har snakket om i lang tid men som dessverre ikke har gitt alt for store resultater!






















3 kommentarer:

  1. Vel nå har det aldri vært spørsmål om Vollan skal til Nord eller ikke da, han drar alltid til Nord

    SvarSlett