mandag 13. februar 2012

Kveitesnacks

Kveitefiske har blitt utrolig populært og utstyrsleverandører ser $$$ i denne industrien.
Nesten alle de store utstyrsleverandørene har nå kveitejigger. Elbe har Storm, Svendsen Sport har Savage, Fairpoint har Kinetic og nå har Seeberg kommet med Prey Halibut Target shads.

De kommer i 25 og 30 cm og veier fra 200-450gr. De kommer selvfølgelig i en masse spennende farger og har ekstra øyne for forskjellig feste av både snøre og rigging av kroker! Ser forresten ut som at de har en ganske kraftig hale, noe som kan være en fordel med tanke på at halen ofte blir bitt av, men baksiden kan være en litt stiv gange. Dette gjenstår å se, men jeg synes de ser veldig fine ut og vi kommer garantert til å bestille oss noen prey jigger før sommeren:)

4 kommentarer:

  1. Seeberg har brukt lang tid på denne. Når de først kommer med noe så er det kvalitet. Denne er holdbar, men går veldig fint i vannet. Bør prøves!

    SvarSlett
  2. godt å høre at du har prøvd den. Den virker litt stutt? litt kort og hard? Hva er dine erfaringer ellers, ang. rigging, vekter etc.

    SvarSlett
  3. Hei dette er meget gode shadder, de stiller i egen klasse her kan Dere se video og fult sortiment av prey halibut Target kveitejigger.

    http://www.fisketid.no/heklerpilk-shad-prey-halibut-target-c-159_433.html

    SvarSlett
  4. Takker for utfylling Rune. Du nevnte også at denne jiggen er formet etter en sei? Skal bli meget spennende å prøve. Peter har bestilt noen allerede!

    SvarSlett