torsdag 5. april 2012

Første fiskedag på sørøya gjennomført

I dag var det meldt alraight vær her på sørvœr... Det viste seg i ettertid at det har vœrt ekstremt skiftende vœr her. Etter å ha kommet seg inn i breiviksfjorden var det pent den første timen til så å blåse opp til 15 m/s med haggel på størrelse med erter. Dette gjentok seg gjennom hele turen fra klokken 7 til klokken 5. Da vi bestemte oss for å dra hjem måtte vi ut av fjorden og det var ekstremt vœr med 20m/s og bølger som gjorde at vi mistet synet av fjellene....

Når det kom til fiske har det vœrt en ganske god dag sett i forhold til forholdene. Ettersom det blåste opp såpass ofte blir fiske veldig lite effektivt grunnet den voldsomme driften en får. Likevel toppet Carla listen med en torsk på 18 kilo. Ellers mistet vi tellingen stort sett, men vi fikk hvertfall 10 torsk på rundt 15 kilo. så alt i alt en fin, men slitsom dag. Vi holder dere oppdatert.

2 kommentarer:

  1. 20 m/s er ikke til å spøke med..

    dere får passe godt på dere selv på havet. Været kan være ekstremt skiftende på denne tiden.

    Skitt fiske videre.

    SvarSlett
  2. takk for tips tips Øyvind. det er skumle saker når det blåser opp her i nord. Naturen er rå... og hele opplevelsen blir skummel når det er tåke, blåser, snør og du på den ene siden er omringet av stupbratte fjellvegger.

    SvarSlett