fredag 27. april 2012

Endelsen på skreifiske

Etter å ha ventet på bilder fra Erik har det tatt uventet mye tid for å rapportere ferdig skreifiske. Some en oppsummering fikk vi fire fine dager på havet. noen var finere enn andre. Vi hadde en såkalt galemannsdag der vi fikk noe helt sinnsyke megder med torsk. Kansje var denne dagen enda drøyere enn skreifiske i fjor og det skal litt til. Dessverre viste ikke de største torskene seg men morro var det uansett. største torsk var rett under 20 kilosmerket også hadde vi hvertfall en 30 torsk over 15kg. uansett nok e fantastisk tur til sørøya!

Tror vi alt i alt fanget rundt 3 tonn fisk, altså max på fritidskvoten for tre personer! Vi hadde tidligere hatt kontakt med mottaket i sørvœr og i hasvik om å levere fisk. Derfor var skuffelsen stor når vi kommer opp og får vite at mottaket har tatt påskefri!!! Uansett, påskeferien er over og i det vi skal levere rundt 400 kilo sløyd fisk sier mannen på mottaket at de tar ikke i mot fisk! Selv etter jeg har snakket med sjefen for mottaket! Dette er etter min mening veldig grovt og utrolig frekt! Etter dette prøvde jeg å få tak i sjefen for mottaken men han har skrudd av mobilen eller svarer ikke! Utrolig provoserende og frekt. Her sitter vi med utrolig mye matfisk og gjort mye arbeid med å sløye for så å gi bort all torsken til en annen båt! FREKT og provoserende av mottaket. Ikke bare det å måtte gi bort torsk gratis som har stor verdi men også det å drive catch and release på skrei som ikke alltid er like pent kroket! Er dere på sørøya- hold dere unna mottaket i hasvik!

1 kommentar:

  1. ich bin ja nicht der Fan von "XYZ in der Metro im Angebot" aber diesmal muss ich eine Ausnahme machen.
    Es gibt meinen 2. liebsten Speisefisch, nach dem europäischen Flussbarsch, den norwegischen Skrei, oder auch Winterkabeljau, im Sortiment.
    Für brutto 13.50 € für Filet mit oder ohne Haut gibt es den edelsten Fisch Norwegens. Ein sehr gutes Angebot, da es sich auch noch um Wildfang handelt.
    Hier wissenswertes zu diesem extrem leckeren Fisch, der ein mittelfestes, helles Fleisch hat.

    SvarSlett