tirsdag 6. mars 2012

Nyhet! Accurate Dawg

Accurate boss serien er meget populære i Norge og spesiellt etter kveitefiske. Personlig var gutta i teamet tidlig ute med disse snellene og de har virkelig blitt populære i løpet av de siste årene. Likevel som med så mye annet har det også vært misnøye med snellene på grunn av deres "utrygge" anti revers løsning.

Accurate kommer nå med anti revers docking i sine nye sneller. Dette gjør at snella ikke lenger kun hviler på et enkelt anti revers kulelager (som kun tåler så så mye press). Nyheten kalles "accurate dawg" og det er uvisst om dette bare blir en innvendig oppgradering eller om de endrer på utseende også. En ting å merke seg er at Accurate er flinke på brukerstøtte og det går rykter om gratis oppgraderinger til de eksisterende Accurate kundene der ute som har den gamle modellen.


Hvordan oppsettet blir er uvisst men snella skal vises på et stort fiskeshow i statene om ikke lang tid. Hvordan accurate har løst dette med deres trange snellehus er en bragd i seg selv og om de har tatt JM versjonen med to anti revers "dogs" eller den single men ikke like trygge abu "dog" er også uvisst. Skulle accurate velge JM sin dual docking vil vi få en "bråkete snelle" noe mange ikke liker.... Samtidig kan det virke litt flaut ettersom Accurate saksøkte JM for sin dual drag patent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar