fredag 9. mars 2012

Ny norsk rekord på Torsk!!!

I går ble det tatt ny Norsk rekord på Torsk ved Fiskarboden! Den veide 41,72kg, gratulerer til ny rekord innehaver Morten Hvam. Fisken ble tatt på kveitegrunn ved 35 meter dyp!

Vi drar til Sørøya den 3.4 og vi leier av Fiskarboden. Og si at vi gleder oss er nå en sterk underdrivelse, dette blir RÅTT!

6 kommentarer:

 1. Dere kommer til å perse på torsk i år. Det virker som det blir mer torsk for hvert år og fisken blir også større og større.
  Husk at dere kan levere 1000kg rund fisk hver på fritidskvota, Dvs 666kg sløyd fisk som vil utgjøre ca kr 10.000,-

  SvarSlett
 2. Det er det vi håper på.
  Som de fattige studentene vi er, har vi undersøkt dette og har gjort avtale med mottaket på Sørvær. Ser ingen grunn til å slippe ut Torsk som er tatt på dypere vann enn 50 meter når den da dør uansett. Takk!:)

  SvarSlett
 3. Bare for å presisere - torsk som er fanget dypere enn 50 meter har merkelig nok større sjanse for å overleve ettersom både svømmeblæra og bukskinnet er punktert og den dermed har blitt kvitt gassen.
  Dere vil imidlertid få oppleve at fisken står grunnere enn dette.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ok, da har jeg vel misforstått. Hvilke dybder er det forsvarlig å slippe ut Torsk fra da? Takk for presisering.

   Slett
  2. Det tør jeg ikke svare på, men dere vil jo se på hvilke dyp dere får "floaters" på.Hvis dere får floaters er det beste å ventilere svømmeblæra med en kanyle.Hvordan dette gjøres best tør jeg heller ikke svare på.

   Slett
 4. Tror generelt at "elvekjerringene" bør tas vare på. 10+-fiskene virker å ha liten sjans ved C&R.

  Forøvrig gratulerer til fangstmann med ny norsk rekord! Artig at det var en nordmann som fikk den:)

  SvarSlett