lørdag 25. juni 2011

Sommerturen 2011 VOL 2

Vi følger opp med en aldri så liten oppdatering fra vår andre dag på havet.
Etter en heftig førsteøkt på 17 timer var det godt å få ladet opp batterien ved hjelp av søvn og mat. Etter gårsdagens meget spennende fiske var det langt fra vanskelig å motivere seg til nok en lang økt på havet. Med to ferdigstekte pizzaer + et brød hadde vi i alle fall tatt med nok mat til en tilsvarende lang økt som den første dagen. For alle dere som skulle trenge matpakketips anbefaler vi pizza på havet.
Været var ikke like godt som den første dagen, men dette skremmer ikke gutta i Thunder som mildt sagt har vært ute noen stormfulle dager før, i langt mindre båter.
Vi startet i samme området som nesten hadde vist seg å være gavmildt dagen før. Etter et par timer med drifting/dorging, med både jigger og woblere uten utelling bestemte vi oss for å bytte jaktmarker. Vi fant noen spennende frittligende grunner på kartplottern, men disse ga oss heller ingen kveiter.

Vi bestemte oss for å satse litt etter storsei, med god tro på dette grunnet gårsdagens fangster. Dette slo ikke feil og vi hadde noen fantastiske timer med storseifiske.


Vi sleit med og bikke tikilosgrensa, men vi var veldig nære! Vi endte vel opp med 20 sei mellom 5 og NESTEN 10 kg.Det er fortsatt bare Tollef og undertegnede som er her oppe i nord, Thor kommer den 30.6 og Carl kommer 13.7. Vi som er her oppe nyter hver eneste dag, samtidig som at vi vet at gutta hjemme gleder seg voldsomt. Dette blir en fantastisk sommer for Thunder, så følg med videre!
Ps; Vi beklager litt dårlig bildekvalitet, dette blir bedre nå fremover.

Skitt fiske og lykke til med kveithailet!

Tollef og Peter.

2 kommentarer:

  1. Herlig! Misunner dere seien nå! håper den kommer inn hit snart. Synd at dere ikke klaffer med kveita, men det kommer! regner med dere blir å pøse inn med nye perser i sommer! Var ute 11 timer nå i natt, helt sinnssyke saker, ufattelig mange kveite napp, flere satt på opp til båten, noen store rugger og... Fikk ødelagt royber jiggene mine og andre så det er skikkelig hot her nå! Håper dere kommer innom en tur i år å!

    SvarSlett
  2. UTrolig mye sei her nå ja! Både smått og mye stort. Alle i teamet håper på nye perser i år! DEt har vært helt det samme med oss, men har problemer med å få kveita til å sitte! Turen skal også legges til tromsø med den nye båten!

    SvarSlett