mandag 9. juli 2012

Årets råeste fiskekonkurranse

Vi forlot Andørja Fredag ettermiddag og satte kursen mot Salangen. Vi ankom Salangen en time senere og løste ut fiskebevis. Vi tok noen timer på havet uten de store fangstene. Dagen etter dro vi tidlig ut og fisket, heller ikke da uten de store fangstene. Derfor bestemte vi oss for å legge alle kortene på Ta sjansen. Begge meldte seg på, men på grunn av stor påmelding ble bare Carla trukket til å være med. 
Konkurranseinstinktet kicket inn for fullt, når Carla hoppet uti det 6,5 kalde vannet. Carla slo inn på tiden 1.34, noe som holdt helt til topps. Carla vant en flott sykkel fra Sport 1 Salangen og Thunder Fishing Team kom heller ikke i år tomhendt hjem. 

Vinnerne av Ta sjansen 2012

Vi kan anbefale Millionfisken til alle ivrige sportsfiskere. Arrangementet har mange flotte premier, gode muligheter for å legge til båtene på flytebryggen i sentrum og festival herligheter på kvelden.
På bildet: Kurt Jan Kvernmo (t.v), Carl Andreas Wathne, Bjørn Nordmo, Tollef Vollan.

Vi vil takke alle de frivillige og arrangørstaben for gjestfrihet, god stemning og profesjonell avvikling av konkurransen. Vi sees til neste år!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar