torsdag 17. februar 2011

Bloggens hovedtema

3/4 deler av teamet på Sørøya 2009Hei alle sammen. Hafnor som skriver her nå. Jeg tenkte å gjøre en kort forklaring på hva vi skal holde fokus på innenfor bloggen og hvorfor du bør følge med på den. Fokusområdet til denne bloggen skal i all hovedsak handle om fiske. innenfor denne sporten har vi valgt oss flere underfokus områder som vi er eksperter på.

Det første fokuset vi har er direkte fisking. Her blir det fiskerapporter med bilder, anbefallinger av steder verdt å besøke, fiskestrategier, fisketeknikker og diverse knep som omhandler fisking og veien til større, bedre og lettere fangst.

Det andre fokuset vi har på siden er fiskeutstyr. Her i Norge er det begrenset fisketid og derfor blir det mye surfing på nettet i vinterstider. Tester og inngående forklaringer av utstyr vil være godt representert på vår blogg. TFT fisker mye rundt om i landet. Aller mest i de nordlige delene (nordland, troms og finnmark) rundt sommertider men også pilking på isen forekommer. I all hovedsak er innleggene som går under fiskeutstyr, bassert på fisket vi bedriver. TFT bedriver i all hovedsak med nesten all slags fiske men teamets ekspertise ligger innenfor havfiske og fluefiske.

Dette var en veldig kort introdukjon av hva denne bloggen skal handle om. fortsett å les, så oppdaterer vi daglig.

Hafnor

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar